Jake Gyllenhaal om nya actionfilmen The Covenant: "Går bortom uniformen"

Jake Gyllenhaal om nya actionfilmen The Covenant: "Går bortom uniformen"

Filmtopp
09 april 2023 kl. 08:04

Spelar mot danska stjärnan

Snart är det premiär för Guy Ritchies nya actionfilm "The Covenant". Filmtopp har fått ta del av ett klipp där stjärnorna Jake Gyllenhaal och Dar Salim pratar om filmen.

Guy Ritchie tycks vara i toppform. Efter att ha slagit igenom med gangsterkomedierna Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) och Snatch (2000) följde en svacka med flera svaga titlar. Men sedan 2019 har han bjudit på populära filmer som The Gentlemen (2019), Wrath of Man (2021) och Operation Fortune (2023).

Trots att "Fortune" nyligen hade premiär är det redan den 20 april premiär för hans nästa film The Covenant i utvalda delar av världen. När filmen kommer till Sverige är i dagsläget inte klart. Därefter har han två nya filmer och en TV-serie under produktion.

The Covenant
Dar Salim och Jake Gyllenhaal i The Covenant. Foto: MGM

Med Jake Gyllenhaal och Dar Salim

I The Covenant ser vi Jake Gyllenhaal i huvudrollen som den amerikanska sergeanten John Kinley. Berättelsen utspelas under kriget i Afghanistan och med sig har Kinley den afghanska tolken Ahmed, som spelas av den danska stjärnan Dar Salim. Här nedan kan du se dem prata lite kort om filmen.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "The Covenants" framtid på den svenska filmmarknaden. Givetvis håller vi tummarna för att den även kommer hit.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL