Jack Reacher blir serie

Jack Reacher blir serie

Uppdaterad 06 juli 2021 kl. 14:07 | Publicerad 19 november 2018 kl. 10:11
ANNONS
ANNONS

Lee Childs Jack Reacher blir TV-serie.

En bild på Tom Cruise
Foto: Paramount Pictures

Christopher McQuarrie är den stora skaparen bakom actionfilmen "Jack Reacher" (2012), som han både skrivit och regisserat. Huvudkaraktären i filmen spelas av ingen mindre än Tom Cruise. Trots att filmen blev varmt mottagen av publiken vill romanförfattaren Lee Child att sin karaktär byter format. 

Nu har det landat nyheter om att Jack Reacher kommer att bli serie. Författaren Lee Child har skrivit böckerna som filmerna baseras på, och berättar för BBC Radio att han jobbar på en serie om Jack Reacher.

Jag gillade verkligen att jobba med Tom Cruise, vi hade väldigt kul. Men läsarna har rätt i att hans kroppsstorlek inte stämmer överens med den Jack Reacher vi känner från böckerna. Tanken är att när Reacher går in i ett rum, blir alla lite nervösa. Och trots all sin talang har inte Cruise den fysiken. Det kommer därför inte att bli fler filmer med honom. Istället ska vi ta Jack Reacher till Netflix eller något sånt.

Det finns i nuläget 22 böcker om actionfiguren, så en serie faller sig därför naturligt. Child vädjar om hjälp av fansen:

Ett större format, med en helt ny skådespelare. Jag vill att de fans som var besvikna på valet av Cruise hjälper mig att välja rätt skådis till tv-serien.

Filmerna där Tom Cruise hade huvudrollen har omsatt 380 miljoner dollar världen över. De baseras på den tionde och åttonde romanen, alltså Dubbelspel och HettaKolla in bilder på Tom Cruise största filmer!

Är du sugen på en serie om Jack Reacher?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL