Nu på bio

Det senaste på biofronten!

J. B. Smoove i nya Spindelmannen

J. B. Smoove i nya Spindelmannen

Kristian Andersson | Nyhet
11 juli 2018
Kristian Andersson | Nyhet
11 juli 2018

J. B. Smoove ansluter sig till Spindelmannens universum.

Skådespelaren J. B. Smoove ansluter sig till Spindelmannen-uppföljaren "Spider-Man: Far From Home", samtidigt som och hela gänget sörjer en av superhjältens viktigaste skapare Steve Ditkos bortgång.

J. B. Smoove har tidigare varit med i Curb Your Enthusiasm och nu kommer han att få en roll i kommande Spider-Man: Far from Home. Just nu är produktionen i full gång. Filmen göras av Sony och Marvel Pictures.

Än så länge har vi ingen aning om Smooves roll i filmen, men senast var Jake Gyllenhaal aktuell som antagonisten Mysterio. Skulle det kunna vara Smoove som får den rollen istället?

Jon Watts regisserar även den här filmen och vi får återigen se Tom Holland som Spindelmannen. Vi förväntar oss även att följande skådespelare återvänder till projektet; Michael Keaton, Zendaya och Marisa Tomei.

Gänget bakom Spindelmannen, Holland och produktionsbolagen Sony och Mavel Pictures skänker just nu sina tankar till den bortgångne Spindelmannen-skaparen Steve Ditko, som gick bort i fredags. Skådespelaren Holland gick ut med följande:

Vi vill alla lämna vårt avtryck på världen – Den här killen gjorde jordskalv. Han gjorde så många människor lyckliga och förändrade liv – mest av allt, mitt. Tack, Steve – Ditt liv lever vidare, tack. 

"Spider-Man: Far From Home" har premiär 5 juli 2019. 

Är du sugen på nästa film om Spindelmannen?

NÄSTA ARTIKEL