Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter

Intresset lågt för Dumbledores hemligheter

Aliah Liebst | Nyhet
11 april 2022
Aliah Liebst | Nyhet
11 april 2022

Box Office-debutens siffror visar avtagande engagemang

"Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter" hade premiär i helgen och debuterade i samband med det på den internationella Bor Office-listan, men intresset för det nya tillskottet i den populära filmserien visade sig vara förhållandevis.. Svalt.

Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter drog under premiärhelgen in 58 miljoner dollar från 22 marknader på internationella Box Office, vilket är ett stort fall i jämförelse med föregående Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott (2018), som drog in hela 191 miljoner dollar under samma period, rapporterar Variety

Föregångaren släpptes däremot i 79 länder medan Dumbledores hemligheter inte kommer att ha en så stor utbredning förrän nästa helg. Att filmen inte har en lika stark debut på den internationella marknaden som föregångaren bådar inte gott för intäkterna. Inkomsterna för de två tidigare filmerna kom nämligen till 75% från den internationella marknaden. 

 Fantastiska vidunder 3
Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter. Foto: Warner Bros. 

För att jämföra den nyaste tillkomsten i serien med föregångaren tjänade Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter in 10 miljoner i Kina över helgen, medan Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott tjänade in hela 36 miljoner i Kina under samma period.

Att det går sämre och sämre för filmserien är inte en förvånande trend, Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott drog in ungefär 150 miljoner mindre än den första filmen Fantastiska vidunder och var man hittar dem (2016). Hur trenden kommer fortsätta att utveckla sig får vi helt enkelt vänta och se. 

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL