Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter (2022)

Då kan du streama Fantastiska vidunder 3

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 april 2022

När kommer Fantastiska vidunder 3 till HBO Max?

Nyfiken på när det blir möjligt att streama "Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter" på HBO Max? Filmtopp har räknat på när filmen beräknas landa på streamingtjänsten.

Efter år av väntan är det äntligen dags för den tredje delen i Fantastiska vidunder-filmserien. Filmen går under namnet Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter och enligt Filmtopps recensent överraskade den positivt, även om den inte nådde hela vägen.

I filmen har Mads Mikkelsen tagit över rollen som Gellert Grindelwald från Johnny Depp, men Jude Law och Eddie Redmayne återvänder i sina roller som Albus Dumbledore och New Scamander. Grindelwald har tagit ett oroväckande grepp om trollkarsvärlden och det är upp till Dumbledore och Scamander att stoppa honom.

Eftersom Harry Potters filmuniversum tillhör Warner Bros så kommer filmen som bekant att bli tillgänglig att streama på HBO Max framöver. Har du inte möjlighet att se filmen på bio, så behöver du inte vänta alltför länge innan du kan streama Fantastiska vidunder 3.

När kan man streama Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter?

HBO Max lanserar Warners filmer 45 dagar efter den lokala biopremiären. Eftersom det officiella premiärdatumen för Fantastiska vidunder 3 var den 8 april, kan vi alltså räkna 45 dagar framåt från det datumet. Den snabbtänkte kan du snabbt räkna ut att Dumbledores hemligheter kommer gå att streama den 23 maj.

Av diverse anledningar kan streamingpremiären flytta på sig några dagar, men vi kan åtminstone räkna med att filmen kommer till HBO Max omkring det datumet.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL