Intervjun med Harry – här kan du streama den i Sverige

Intervjun med Harry – här kan du streama den i Sverige

Filmtopp
06 januari 2023 kl. 12:01

Släpps en dag innan prinsens självbiografi

Den omtalade intervjun med Prins Harry kommer snart att finnas tillgänglig för streaming i Sverige. Likaså ska den visas på TV4.

TV4 visar den omtalade intervjun Prins Harry: intervjun, producerad av det brittiska nyhetsbolaget ITV News. Här är allt vi vet om produktionen och hur du streamar den här hemma i Sverige.

Intervjun som hela världen håller sin blick spänd på kommer att behandla en rad ämnen. Bland annat kommer Harry att berätta om tidigare okända detaljer kring den tragiska olyckan som orsakade hans mor, prinsessan Dianas, död. Han kommer också att berätta i detalj om livet i, och sedermera utanför, det brittiska kungahuset och relationen till brodern kronprins William och den spricka som uppstått mellan dem.

Intervjun med Harry – här kan du streama den i Sverige
Prins Harry intervjuas av Tom Brandby. Foto: ITV News.

 

Så streamar du intervjun med Harry i Sverige

Den 90 minuter långa intervjun kommer finnas att se på TV4 play redan på måndag, den 9 januari, en dag innan prins Harry släpper sin biografi Space den 10 januari. TV4 sänder också intervjun en vecka senare, den 16 januari klockan 20:00. 

Intervjun med Prins Harry har spelats in i Florida USA där prinsen numera bor och intervjun görs av den brittiska ITV journalisten Tom Brandby.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL