Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Pamela Anderson på Comic Con 2017 - Jag fick honom att sluta jaga

Pamela Anderson på Comic Con 2017 - "Jag fick honom att sluta jaga"

Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
17 september 2017
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
17 september 2017

Pamela Anderson förvånade stora delar av publiken när hon intog scenen på Heroes Comic Con 2017 på Kistamässan i Stockholm

Pamela Anderson på scenen på Comic Con i Stockholm
Foto: Kevin Lindén/Filmtopp Media

För den som inte följer Pamela Anderson alltför noggrant, och främst tänker på henne som playmate och förknippar henne med "Baywatch", var nog årets frågepanel på Comic Con i Stockholm lite av en överraskning. Hon pratade främst om sin 80-90-tals-era, den framtida karriären och sitt engagemang som skyddsadvokat åt världens djur.

Tidigt in på eventet kom frågan om hur det var att återvända till Baywatch-universumet, nu med Dwayne Johnson och Zac Efron i huvudrollerna.

– Jag älskade att göra TV-serien, men jag har ännu inte sett den nya filmen från 2017. Jag kommer att vänta med att se den tills jag sitter på ett flygplan eller nåt. Jag gjorde bara en cameo, men det kändes märkligt att plötsligt kalla "The Rock" för Mitch [tidigare spelad av David Hasselhoff].

– "The Hoff" har ett riktigt sinne för humor. Han älskar att dela ut bilder på sig själv som karaktären David Hasselhoff. Han ger sina assistenter bilder på sig själv fast de inte ens vill ha dem.

LÄS OCKSÅ: Intervju: Scarlett Johansson om "Ghost in the Shell"

"Jag älskar att bli handfängslad under vatten"

Generellt tycks inte Pamela Anderson ha något stort intresse för filmbranschen. Och frågan är om hon någonsin har haft det. Hon erkänner nämligen att hon aldrig har eftersträvat att bli skådis, och att det var på grund av hennes Playboy-deltagande som hon fick erbjudandet att göra TV. Nu när hennes barn har flyttat hemifrån står Pamela Anderson vid ett vägskäl och funderar på hur hon ska spinna vidare på sin karriär.

– Jag känner en trollkarl, Hans Klok, som jag har arbetat med och gärna skulle vara assistent åt igen. Jag älskar att bli sågad på mitten och handfängslad under vatten.

Oavsett om Pamela Anderson kommer att jobba inom film- eller trolleribranschen har hon planer på att fortsätta att driva sin stiftelse, The Pamela Anderson Foundation. Stiftelsen stödjer organisationer och individer som arbetar för och beskyddar mänskliga-, djur- och miljörättigheter. PAF har bland annat vunnit Linda McCartney-priset (presenterat av Paul McCartney) för djurrättigheter. Hennes senaste välkända triumf inom ämnet var när hon skickade Melania Trump en fejk-päls.

– Bara du gör ditt bästa för att stoppa grymheter gör du tillräckligt, säger Pamela om att plåga djur och att äta dem.

Men hennes första triumf kom redan som ung.

– Jag växte upp i Kanada och min pappa var jägare. Jag lyckades få honom att sluta jaga. I framtiden kommer vi att titta tillbaka på den här tiden och tänka "Åt vi djur förut? Det är ju galet."

Publiken på Comic Con 2017 gav Pamela Anderson stora komplimanger för att ha gjort ett inspirerande besök.

NÄSTA ARTIKEL