Ant-Man

Inspelningen av "Ant-Man and the Wasp" har påbörjats

Filmtopp Admin
Uppdaterad 02 juli 2021 kl. 10:06 | Publicerad 02 augusti 2017 kl. 09:39

Den officiella synopsisen för "Ant-Man and the Wasp" är släppt

The Wasp står framför sin dräkt i "Ant-Man"
Foto: Screen Rant

Screen Rant rapporterar att Marvel Studios har bekräftat att inspelningen av deras "Ant-Man"-uppföljare, "Ant-Man and the Wasp", officiellt har påbörjats.

I Ant-Man and the Wasp kommer vi att få se Scott Lang (Paul Rudd) som Ant-Man och Hope van Dyne (Evangeline Lilly) som the Wasp förenas för att kämpa mot ondskefulla fiender i Marvel Cinematic Universe. I föregångaren såg vi hur Hope var påväg att ikläda sig rollen som the Wasp, denna gången kommer vi för första gången se henne i sin superhjältedräkt. 

Vi kommer att återse Michael Douglas i rollen som Hank, men den här gången möter vi också Michelle PfeifferLaurance Fishburne och Hannah John-Kamen som både vänner och fiender till våra hjältar. Dock så lyser de alla med sin frånvaro i den första officiella videon från inspelningen. 

LÄS MER: Vår recension av "Ant-Man"

Filmen utspelar sig efter Captain America: Civil War, men före Avengers: Infinity War. I efterdyningarna av Captain America: Civil War, kämpar Scott Lang med konsekvenserna av att både vara en superhjälte och en far. Samtidigt som han försöker balansera hemmalivet med sitt ansvar som Ant-Man, måste han åta sig ett brådskande uppdrag åt Dr. Hank Pym och Hope van Dyne. Scott måste ta på sig sin myrdräkt och slåss jämsides med The Wasp. Men samarbetet kommer att leda dem till hemligheter från deras egna förflutna.  

När "Ant-Man and the Wasp" tar vid har Hopes mamma Janet van Dyne, här spelad av Michelle Pheiffer, återkommit efter att ha varit fast i "the Quantum Realm" i flera decennier. Filmen kommer att gå djupare in på hur Hank och Hopes relation skadades i efterdyningarna av Hopes mors uppoffrande och efterföljande fångenskap i the Quantum realm. Vi kommer även att se Fisburne som den storleksförändrande superhjälten Goliath stötta våra hjältar i kampen mot Sonny Burch (Walton Goggins), en av cheferna för Cross Technologies som har tagit kontrollen över bolaget sedan Darren Cross förfall i förra filmen. 

Tror du att "Ant-Man and the Wasp" kommer att bli en bra utökning av Marvel Cineamatiska universum?

Fredrik J. Larsson

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL