Inspelning av Venom 3 närmar sig slutet – förväntningarna är stora

Inspelning av Venom 3 nästan klar – Juno Temple om Tom Hardy och filmen

Johan Samuelsson Krantz
26 februari 2024 kl. 13:02

Tom Hardy tillbaka som Venom – denna gång som både skapare och skådespelare

Juno Temple avslöjar att "Venom 3" snart är klar. Tom Hardy, som är ny medskapare, hyllas för sitt engagemang.

Den brittiska skådespelaren Juno Temple avslöjade nyligen för Variety att inspelningen av Venom 3 snart är på väg att avslutas. Juno Temple (Ted Lasso, Fargo), är en av de senaste tillskotten till Venom-franchisen. Filmen regisseras av Kelly Marcel, som är mest känd för att ha varit med och skrivit manus till de två tidigare filmerna i serien. Huvudrollen spelas av den ständige Tom Hardy (Mad Max: Fury Road). Bland de andra skådespelarna i Venom 3 finns Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave), och Clark Backo (Letterkenny)

Foto: SF Studios.

Tom Hardy som medskapare – hyllas för sin insats i projektet

Temple beskriver upplevelsen som en "vild och underbar" resa och är ivrig att se resultatet nå publikens ögon. Produktionen av Venom 3 stoppades tillfälligt förra året på grund av skådespelarstrejken, men återupptogs vid slutet av november.

Tom Hardy, som också är medskapare av filmen och manusförfattare tillsammans med Marcel, har uttryckt sin tacksamhet till alla inblandade i projektet. Juno Temple hyllar Hardys passion för sin roll som Venom och Eddie och menar att ingen annan skulle kunna axla rollen på samma sätt.

"Venom 3" följer upp de framgångsrika bioframgångarna med "Venom: Let There Be Carnage" (2021) och "Venom" (2018), och förväntas släppas på biograferna den 8 november. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL