Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Innan vi dör säsong 2 bekräftad

Innan vi dör säsong 2 bekräftad

David Lindahl | Nyhet
30 mars 2018
David Lindahl | Nyhet
30 mars 2018

Den svenska kriminalserien Innan vi dör får en andra säsong.

Adam Pålsson, Marie Richardson och Alexej Manvelov i "Innan vi dör".
Adam Pålsson, Marie Richardson och Alexej Manvelov i "Innan vi dör". Foto: SVT.

SVT:s tv-serie Innan vi dör blev en stor framgång och nu bekräftar tv-bolaget att det blir en andra säsong av kriminalaren.

Innan vi dör är en kriminalserie som sändes på SVT under 2017. Den handlar om Hanna som arbetar på Stockholmspolisens enhet för organiserad brottslighet. Hon dras in i en maktstrid när hennes älskare kidnappas. Det hela försvåras ännu mer när hon får redan på att hennes son Christian är involverad. De har inte haft kontakt sedan Hanna såg till att han arresterades för droginnehav.

Adam Pålsson och Marie Richardson spelar huvudrollerna Christian och Hanna. I ett mejl till Aftonbladet skriver SVT:s programansvariga Anna Croneman så här:

”Jag är naturligtvis otroligt glad för att vi kan greenlighta säsong 2 av ”Innan vi dör”. Huvudförfattaren Niklas Rockström visar ännu en gång var skåpet skall stå i spänningsgenren, samtidigt som det mänskliga temat kring familj och relationer aldrig tappas bort. Tittarna kan se fram mot en fullständigt gastkramande säsong, det lovar jag”

Skådespelerskan Marie Richardson bekräftar också den nya säsongen i ett sms till Expressen:

”Jag har läst synopsis för säsong 2 och det är strålande och spännande plåt. Ingen kommer bli besviken”

Innan vi dör blev en stor framgång för SVT och i genomsnitt låg tittarantalet på 1,3 miljoner per avsnitt. Internationellt blev tv-serien också populär och bland annat skrev den brittiske komikern Ricky Gervais om den på sin Twitter.

Den andra säsongen av Innan vi dör väntas ha premiär under hösten 2019 och ska produceras av SVT i samarbete med Viaplay, som då också kommer att ha serien tillgänglig i sitt sortiment.

Har du sett den svenska kriminalaren Innan vi dör?

NÄSTA ARTIKEL