Idol 2024 – Peg Parnevik tar över som jurymedlem

Idol 2024 – Peg Parnevik tar över som jurymedlem

Filmtopp
23 mars 2024 kl. 13:03

Programmet firar 20 år

"Idol 2024" markerar 20-årsjubileum för det älskade tävlingsprogrammet. I dag tillkännagav TV4 att Peg Parnevik tar över som jurymedlem.

För en månad sedan blev det känt att Kishti Tomita sparkats från Idol och tidigare i veckan fick Alexander Kronlund tacka för sig. Att programmet kommer att fortsätta är bestämt sedan tidigare, sedan februari har det gått att skicka in sin ansökan till Idol 2024.

Syftet med att byta ut jurymedlemmarna tycks främst vara önskad variation från TV4:s sida. I ett utlåtande till Aftonbladet säger TV4 följande:

"Vi vill först och främst tacka Kishti för elva fantastiska år i Idoljuryn. Idol jobbar ständigt med att förändra och förnya sig och årets säsong är inget undantag."

Att Idol har 20-årsjubileum kan tänkas innebära att TV4 vill göra något särskilt med årets säsong.

Peg Parnevik klar som ny medlem

I dag blev det känt att Peg Parnevik kliver in i Idol-juryn och kommer att göra Anders Bagge och Katia Mosally sällskap. I ett utlåtande på Instagram säger Parnevik följande:

"Det känns så himla spännande och ärofyllt att ta plats i Idoljuryn. Jag är pepp på att komma in med ny energi och en fresh take med bakgrund som artist och låtskrivare. Jag tror att allt kan hända denna säsong! Jag ser fram emot att hitta Sveriges nästa stjärna."

Om någon mer kommer att kliva in i Idol-juryn är i dagsläget inte känt. Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi får veta mera.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL