Idag på TV – älskad komedi med Reese Witherspoon och en chihuahua

Idag på TV – älskad komedi med Reese Witherspoon och en chihuahua

Filmtopp
26 december 2023 kl. 10:12

“Whoever said orange is the new pink was seriously disturbed.”

För den som är sugen på en riktigt klassisk komedi visas underbara "Legally Blonde" i dag på TV.

Trots att det är över 20 år sedan förknippas fortfarande Reese Witherspoon med karaktären Elle Woods från Legally Blonde-filmerna. Men det är egentligen inte särskilt konstigt – hon gör ju det så himla bra!

Resse Witherspoon i "Legally Blonde"
Resse Witherspoon i "Legally Blonde". Foto: 20th Century Fox

älskad komedi med Reese Witherspoon och en chihuahua

Den första filmen, från 2001, har blivit närmast ikonisk och bjuder på flera skarpa skämt, lekar med fördomar och den egensinnige chihuahua "Bruiser" (spelad av den förträfflige jycken "Moonie", som även har gjort musikvideo med Cher).

För dem som ännu inte har tagit del av Legally Blonde, eller som är sugen på att återvända till Elle Woods fantastiska värld, finns möjligheten i dag klockan 14:00 på TV4.

Detta handlar Legally Blonde om

Elle Woods (Reese Witherspoon), populär, blond och ordförande för Delta Nu-studentförening, börjar studera juridik på Harvard för att bevisa för sin expojkvän att hon inte bara är ett snyggt yttre.

För den som inte har möjlighet att se filmen under dagen, kan du klicka på länken för att se var Legally Blonde finns att streama.

Visste du? Legally Blonde 3 har länge varit under utveckling. I september meddelade Mindy Kaling att hon håller på att arbeta med ett manus, men att det tar tid eftersom att både hon och Reese vill få storyn perfekt.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL