Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ron Howard tveksam till Solo 2

Ingen Solo 2 den närmaste tiden

Kristian Andersson | Nyhet
03 augusti 2020
Kristian Andersson | Nyhet
03 augusti 2020

Ingen uppföljare planerad i nuläget.

Nyligen var regissören Ron Howard med i ett radioprogram där han berättade att det inte arbetas på en uppföljare till "Solo: A Star Wars Story".

Solo: A Star Wars Story
Foto: Disney.

Ron Howard som regisserade "Solo: A Star Wars Story" diskuterade nyligen en eventuell uppföljare. Han berättade att det inte är aktuellt i nuläget. 

Med ett ljummet mottagande från kritiker såväl som publiken uteblev den stora succén för Solo: A Star Wars Story, spinoffen med Alden Ehrenreich i titelrollen. En uppföljare verkar därmed tveksam. Vi ser i alla fall ut att få vänta länge på den. 

När Ron Howard medverkade i Radio Andy berättade han att det inte finns någon uppföljare inplanerad. I intervjun pratade de även om ryktet att han var tänkt som regissör till Det mörka hotet som George Lucas sedan både skrev och regisserade. 

Solo: A Star Wars Story hade en budget på 275 miljoner dollar och genererade en vinst på 391 miljoner, vilket anses vara relativt blygsamt bland blockbusters. 

I september släpps Disneys egna streamingtjänst i Sverige där vi bland annat kommer att kunna se Star Wars-filmerna och den stora nya serien "The Mandalorian". Här hittar du senaste nytt om Disney+.

NÄSTA ARTIKEL