Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hugh Jackman och Laura Dern ansluter till The Son!

Hugh Jackman och Laura Dern ansluter till The Son!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 april 2021

Stjärnduon får huvudroller i den Oscarsnominerade regissörens nya film.

Regissören och manusförfattaren Florian Zeller kommer nu med en "uppföljare" till hans succéfilm "The Father". Storstjärnorna Hugh Jackman och Laura Dern har nu anslutit sig till filmens skådespelarensemble.

"The Father" med Anthony Hopkins i huvudrollen kom ut 2020 och togs emot väl av både kritiker och publik. Filmen belönades med hela sex Oscarsnomineringar.

Regissören och manusförfattaren till The Father, Florian Zeller, följer nu upp sin succé med en film med det tematiskt lika namnet, The Son. Nu står det klart att vi kommer att få se både Hugh Jackman och Laura Dern i den nya filmen, skriver Screenrant.

RECENSION: The Father (2020)

Tidigare Oscarsnominerade Jackman är bland annat känd för sina roller i Logan - The Wolverine och The Prestige, medan Oscarsvinnaren Dern är känd från många stora roller, bland annat som skilsmässoadvokat i Marriage Story och för rollen som Ellie Sattler i Jurassic Park

Till The Son får Zeller hjälp med manus av Chris Hampton, som även var inblandad i manusarbetet med The Father. Båda filmerna är baserade på pjäser med samma namn, skrivna av Zeller själv.

Loke Westberg

NÄSTA ARTIKEL