KLART: Då har Beck #48 – Quid Pro Quo premiär!

Höstens nyheter på TV4 Play 2023 – Då släpps nya Beck

Filmtopp
Uppdaterad 18 augusti 2023 kl. 06:08 | Publicerad 14 augusti 2023 kl. 09:08

En späckad höst väntar

I dag presenterar TV4 Play alla filmer och serier som släpps på streamingtjänsten under hösten 2023. Däribland "Beck", "Maria Wern" och "Robinson".

Nytt på TV4 Play i augusti

Maria Wern
Erik "Jerka" Johansson och Eva Röse. Foto: TV4

Maria Wern – 14 augusti

Tittarsuccén är tillbaka med en nionde säsong där tittarna får följa när Maria Wern (Eva Röse) löser fyra nya mordfall på Gotland, samtidigt som hon och Sebastian (Erik ”Jerka” Johansson) väntar tillökning.

Becoming Elizabeth – 20 augusti

Historisk dramaserie som följer en ung drottning Elizabeth på väg mot tronen. Den ännu inte berättade historien om Englands mest ikoniska drottning under hennes unga år och maktkampen samt det politiska intrigerandet i det sägenomspunna huset Tudor. 

Bachelor in Paradise – 21 augusti

Premiär den 21 augusti på TV4 Play och Sjuan. Se alla veckans avsnitt före alla andra på TV4 Play med Plus. Bachelor-världen växer med ett helt nytt program där tidigare favoriter kommer tillbaka för en ny chans till kärlek  

Idol – 28 augusti

Jakten på Sveriges nya musiktalanger kan börja! Häng med på pirriga möten med Idol-juryn, nervösa kvalomgångar och spännande fredagsfinaler. Pär Lernström är programledare och tillsammans med juryn i form av Anders Bagge, Alexander Kronlund, Kishti Tomita och Katia Mosally leder de oss igenom en stjärnsprakande höst. Vilken idol hejar du på

Välkommen hem – Rinkeby United – 31 augusti

Dokumentärserie som följer fotbollslaget Rinkeby United i deras strävan att klättra i seriesystemet. Laget grundades med syftet att vara en positiv kraft för Rinkeby och motverka destruktivitet och kriminalitet i samhället. Det är långt ifrån den miljardindustri som proffsfotbollen utgör, men minst lika viktigt för Rinkeby som stadsdel. 

Ture Sventon
Robert Gustafsson återvänder som semmelsuktande detektiv. Foto: TV4

Nytt på TV4 play i september

Förrädarna – 2 september

Höstens stora lördagsunderhållning är ett realitymysterie där 18 deltagare sätts på prov i ett tufft psykologiskt och socialt spel. Dragomir Mrsic är programledare.

Vilket liv! – 3 september

Sex svenskar från teatern och musikens värld ska hyllas för sina bidrag inom svensk populärkultur. Renée Nyberg programleder.

Fire Country – 3 September

Amerikansk dramaserie som utspelar sig i norra Kalifornien. Bode Donovan (Max Thieriot) återvänder till sin hemstad för att bli volontär i brandkåren Cal Fire som kämpar mot våldsamma skogsbränder, samtidigt som han tvingas göra upp med sitt förflutna.  

Tronen – 4 september

Ny dokumentär serie i fyra delar som skildrar den svenska monarkin och dess historiska arv. Historiska skildringar varvas med unika samtal med medlemmar ur kungafamiljen.

Ture Sventon och jakten Ungdomens källa – 8 september

Ture Sventon (Robert Gustafsson) och Matilda Jansson (Helena Bergström) driver en detektivbyrå där tristessen är stor, ända tills de blir kontaktade av barnen Ylva (Lycke Martin) och Dante (John Österlund). Deras föräldrar har blivit kidnappade och Ture kastas in i ett halsbrytande äventyr i jakten på sanningen om Ungdomens källa.

Swimming with Sharks – 17 september

Serie som följer en ung kvinnlig assistent på en filmstudio full av manipulativa människor och bedragare, men vad de inte vet är att hon har förmågan att överlista dem alla. Baserad på filmen från 1994 med samma namn.

Hemma med Ernst – 26 september

Ernst Kirschsteiger är tillbaka med en ny programserie där det blir fokus på hur man med enkla medel tar fram det vackra i det vardagen genom handfasta tips och personliga reflektioner.

Hela Sverige bakar – 27 september

Hela Sveriges bakprogram har flyttat till Ulriksdals slott den här säsongen och får ett kungligt tema inspelningsplatsen och det kungliga jubileumsåret till ära. Tina Nordström och Johan Östling är som vanligt programledare, och juryn består av Johan Sörberg och Elisabeth Johansson

Den sista Finalkampen i Robinson 2023
Robinson kommer snart tillbaka. Foto: TV4

Nytt på TV4 Play i oktober

Lucianoz – 2 oktober

Dokumentärserie som följer dansbandssångaren Luciano Axelson som slagit igenom på rekordtid. I fyra avsnitt får tittarna följa hans väg mot dansbandsdrömmen.

Robinson & Gränslandet – 2 oktober

På en ödslig plats kämpar deltagarna i spektakulära tävlingar och mot naturens krafter i hopp om att ta hem Robinsontrofén och en halv miljon kronor. De deltagare som röstats ut i örådet får en ny chans att ta sig tillbaka till tävlingen i Gränslandet. 

Kockarnas kamp – 3 oktober

Sveriges mest framstående kockar utsätts för tuffa utmaningar där hela deras yrkesskicklighet sätts på prov när de tävlar mot varandra. I år möts tidigare deltagare som inte vunnit för att försöka ta revansch. Pär Lernström är programledare.

Bonde söker fru – 4 oktober

Kärlekstörstande bönder som alla drömmer om att hitta någon att dela livet med. Följ med på hela resan – från första dejten till böndernas gårdar där bonden gör sitt val. Programledare är Linda Lindorff.  

Bonde söker fru – Kärlek åt alla – 4 oktober

Följ bönderna som inte är med i Bonde söker fru genom nervösa möten och svåra val. Tillsammans med sina brevskrivare flyttar de in en sommarvecka på Siggesta gård där de får dejta och förhoppningsvis hitta kärleken. Linda Lindorff är programledare. 

Hellenius hörna – 15 oktober

David Hellenius bjuder in några av våra mest älskade och intressanta personligheter. Som vanligt varvas samtalen med humor, allvar, musikframträdanden och sketcher. 

Mauri – vad hände sen? – 9 oktober

I den andra säsongen av Mauri – Vad hände sen? träffar Mauri Hermundsson personer som på ett eller annat sätt skrivit in sig i den svenska historien, för att sedan gå upp i rök. Det kan vara personen bakom ett viralt klipp, personen bakom en storslagen händelse eller en legendarisk karaktär.

Estonia – 15 oktober

Skildrar haveriutredningen och hur tre länder (Sverige, Estland och Finland) försöker förstå och hantera den fruktansvärda katastrofen som inträffade för snart 30 år sedan. Serien ställer frågan vad som händer om tillräckliga förklaringar inte kan hittas.

Så mycket bättre – 21 oktober

Några av Sveriges mest folkkära artister samlas för ett sommaräventyr fyllt av unika musiktolkningar, starka berättelser och nya möten. Bland artisterna finns Lasse Holm, Peg Parnevik, Omar Rudberg, Marit Bergman och Eagle-Eye Cherry.

Solsidan – 1 oktober TV4 Play / 15 oktober TV4

Den älskade humorserien återvänder med en åttonde säsong. Tittarna får åter följa vännerna på Solsidan som i den nya säsongen hanterar en orolig omvärld, livskriser, varannan-vecka-liv samt uppstart av en friskola med kommunistiska förtecken. 

Serien "Ondskan" på Way Out West 2023 filmprogram – alla världspremiärer
Ondskan kommer till TV4 och TV4 Play. Foto: TV4

Nytt på TV4 i november

Ondskan – 7 november TV4 Play / 16 november TV4

Baserad på Jan Guillous klassiska och ständigt relevanta roman som utforskar våldskultur och maskulinitet. Isac Calmroth spelar Erik Ponti och Gustav Skarsgård, som medverkade i filmatiseringen, gör rollen som Erik Pontis styvfar.

Nora Sand – Flickorna från Englandsbåten – november

Baserad på författaren Lone Theils bästsäljande deckare. Danska utrikeskorrespondenten Nora Sand anklagas för att ha haft en affär med en av sina källor och stängs av från arbetet. Hemma i Danmark börjar hon gräva i ett ohyggligt fall från 1985 där två danska flickor spårlöst försvann från en färja till England.

Beck
Foto: TV4

Nytt på TV4 i december

Heartbeats 2 – december

Kärleksdramat Heartbeats är tillbaka med en efterlängtad andra säsong. Serien utspelar sig i ett Stockholm där Mio (Nora Rios) och Anders (Simon Edenroth) upplever kärlek, intriger och svåra livsval.

Beck – Inferno  – december

Interna stridigheter och alltmer komplicerade mordfall för Marin Beck (Peter Haber) när Beck fortsätter med den 49:e filmen i ordningen. Vem vet, kanske blir detta den nya Beck-filmen som Peter Haber har sett flest gånger?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL