Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hocus Pocus.

Hocus Pocus-regissören vill ha originalhäxorna

David Lindahl | Nyhet
02 november 2020
David Lindahl | Nyhet
02 november 2020

Sarah Jessica Parker, Bette Middler och Kathy Najimy spelade originalhäxorna.

Disney är på gång med en Hocus Pocus-uppföljare och regissören till originalfilmen vill gärna se Sarah Jessica Parker, Bette Middler och Kathy Najimy återvända som de tre häxorna.

Hocus Pocus släpptes 1993 och blev ingen omedelbar succé på biograferna då. Men med tiden har den utvecklat ett kultfölje och blivit en riktigt skräckklassiker från Disney.

Filmtopp har tidigare rapporterat om att en uppföljare till Hocus Pocus är på gång och det är bestämt att Adam Shankman ska regissera den. Shankman ligger bakom många populära romantiska filmer som A Walk to Remember, The Wedding Planner och filmatiseringen av musikalen Hairpsray

Det är ännu inte klart exakt vad Hocus Pocus 2 ska handla om men Variety rapporterar nu att Kenny Ortega som regisserade den första filmen är glad att en uppföljare är på gång och han hoppas att de tre originalhäxorna återvänder.

– Att få se Hocus Pocus bli en kultfilm och nu få en uppföljare är fantastiskt, kanske med originalskådespelerskorna. Jag hoppas att en uppföljare kan involvera de tre kvinnorna på något vis, säger Kenny Ortega till Variety.

Kenny Ortega syftar på Bette Midle Sarah Jessica Parker och Kathy Nijamy som spelade häxorna i originalfilmen från 1993. Disney har också tidigare uttryckt en önskan om att de ska vara involverade på något vis, men inget är bekräftat än.

Läs också om att Sophia Loren kan slå nytt Oscarsrekord.

NÄSTA ARTIKEL