Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hinten: Sharp Objects säsong 2 på väg

Hinten: Sharp Objects säsong 2 på väg

Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
12 mars 2019
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
12 mars 2019

Kan göra som "Big Little Lies".

Sharp objects säsong 2
Foto: HBO Nordic.

Den hyllade serien du kan se på HBO Nordic kan mycket väl vara på väg tillbaka. I en intervju hintar showrunner Marti Noxon starkt om att Sharp Objects säsong 2 är i görningen. 

HBO Nordics dramaserie följer en reporter som återvänder till sin hemstad för att täcka ett våldsamt mord, vilket leder till att hon konfronterar sina egna demoner.

Den första säsongen av Sharp Objects gick lysande och blev väldigt omtalad. Den är, precis som Big Little Lies, baserad på en bok, som saknar uppföljare. Därför har det varit tveksamt kring en återkomst, men nu hintar dess showrunner Marti Noxon att en fortsättning är mycket möjlig och att hon tillsammans med författaren som skrev boken, Gillian Flynn, har några idéer. Moviefone rapporterar att hon i en intervju med SXSW sagt följande:

– "Sharp Objects" djupdök inte i många sidor av protagonisten Camilles liv. Kanske blir det en uppföljare där vi får reda på mer om henne. Jag och Gillian har några tankar på det.

Amy Adams är en av de främsta kvinnliga skådespelerskorna idag, och har säkert mycket för sig. Det ska bli spännande att se ifall skaparna bakom serien lyckas knyta åt sig henne på nytt.

Vill du se att Sharp Objects säsong 2 kommer?

NÄSTA ARTIKEL