Henrik Dorsin och David Batra i andra säsongen av LOL – här är alla deltagare

Henrik Dorsin och David Batra i andra säsongen av LOL – här är alla deltagare

Axel Diedrichs
27 oktober 2023 kl. 15:03

De tio nya komikerna som ska göra upp

Nu kan vi avslöja vilka komiker som deltar i "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist" med Eva Röse. Bland deltagarna finns Henrik Dorsin och David Batra.

Efter en första säsong som hade Robert GustafssonAnders Jansson, Per Andersson och Sussie Eriksson är det dags att presentera nästa startfält. Den andra säsongen av LOL: Skrattar bäst som skrattar sist är även den stjärnspäckad. Den här gången bjuder programledaren Eva Röse in storheter som Henrik DorsinDavid BatraJohan Ulveson och Petra Mede för att se vem som klarar sig bäst utan att skratta. 

Henrik Dorsin och David Batra i andra säsongen av LOL – här är alla deltagare
Foto: Amazon Prime Video.

Henrik Dorsin och David Batra i andra säsongen av LOL – här är alla deltagare

I vanlig ordning kommer komikerna att vara hårt bevakade av en sträng Eva Röse som till sin hjälp har massvis med dolda kameror uppsatta i studion där komikerna ska försöka få varandra att garva. Likaså tävlar de även i år om en stor prispott där vinstsumman går till valfri välgörenhetsorganisation. 

Förra året fick vi se Robert Gustafsson och Per Andersson ställas mot varandra i en rafflande final. Gustafsson kunde efteråt konstatera att hans medverkan i programmet var "det jävligaste han gjort". Det återstår att se om årets säsong bjuder på en lika tajt match, eller om någon kommer att sopa banan ur de andra.

Nedan ser du hela listan med deltagare i "LOL" säsong 2:

Henrik Dorsin

Petra Mede 

David Batra

Keyyo

Per Fritzell 

Maria Lundqvist

Hampus Nessvold

Anis Don Demina 

Johan Ulveson

Pia Johansson 

Den nya säsongen har premiär på Amazon Prime Video den 29 december.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL