Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens streamingtips v.49

Helgens streamingtips v.49

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 december 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 december 2020

Tre stora premiärer.

I helgen är David Fincher aktuell med sin svartvita film "Mank" där vi ser Gary Oldman som urballad manusförfattare. Likaså kommer Beck tillbaka med en stark uppföljare och en ny thrillerserie släpps på Viaplay.

Mank – I den stora regissören David Finchers nya film får vi följa den svårt alkoholiserade författaren Herman J. Mankieviczs process med att skriva klart manuset till Orson Welles legendariska verk Citizen Kane år 1940. På rollistan ser vi Gary Oldman och Amanda Seyfried. Streamas på Netflix. 

Recensent Rasmus Torstensson är övertygad om att Finchers nya kommer att plocka på sig flera Oscarsnomineringar. Läs Filmtopps recension av "Mank"

Beck: Utom rimligt tvivel – Efter Undercover fortsätter de nya Beck-filmerna att imponera. Utom rimligt tvivel är ovanligt mörk och makaber, där brottet kretsar kring ett fynd i bakluckan på en bil. Du ser Beck: Utom rimligt tvivel på C More.

Läs Filmtopps recension av "Beck: Utom rimligt tvivel"

The HeadViaplay släpper sin nya internationella originalserie, som utspelar sig på en forskningsstation på Sydpolen under vintersäsongen, där ett litet team med biologen Arthur Wilde i spetsen stannar kvar för att undersöka klimatförändringarna. När sommaren återvänder är teamet som har varit kvar under vintern är antingen döda, eller försvunna.

NÄSTA ARTIKEL