Joker

Helgens streamingtips v.16

Filmtopp
Uppdaterad 18 april 2020 kl. 13:04 | Publicerad 17 april 2020 kl. 13:04

En ny helg, nya streamingmöjligheter.

I denna tid är kanske hemmaunderhållningen viktigare än någonsin. Här hittar du helgens streamingtips.

Joker – Streamly Play

Joker
Foto: Warner Bros.

OM FILMEN: Joker behöver knappast någon närmare presentation. Warner Bros. megasuccé handlar om hur ståuppkomikern Arthur Fleck bryts ner till att bli Gothams värsta galenpanna – Jokern. Joaquin Phoenix är lysande i huvudrollen och Oscarsbelönades för sin insats. Precis som Heath Ledger tilldelades Oscarn för att spela Jokern i The Dark Knight.

STREAMA HÄR: Nu i helgen går det att streama JokerStreamly Play, där alla medlemmar får en Playbiljett till att se filmen. Att bli medlem är dessutom kostnadsfritt.

LasseMajas detektivbyrå: Tågrånarens hemlighet – SF Anytime

LasseMaja
LasseMaja är tillbaka! Foto: Svensk Filmindustri.

OM FILMEN: Sveriges mest begåvade detektivduo är tillbaka. Denna gången utreder de ett mystiskt fall med något så spännande som en tågrånare. Men vem är egentligen skyldig när allt kommer till kritan?

STREAMA HÄR: Den nya LasseMaja-filmen går redan nu att streama hos SF Anytime

Bosch – Amazon Prime/HBO Nordic/Viaplay

Bosch
Foto: HBO Nordic/Amazon Prime/Viaplay.

OM SERIEN: Los Angeles mest envisa polisman, Harry Bosch, är tillbaka med ett nytt fall. Sett till föregående säsongers höga kvalitet, gissar vi på att det kommer att bjudas på en hel del spänning och mystik…

STREAMA HÄR: Bosch går faktiskt att streama hos HBO Nordic, Viaplay och Amazon Prime. Med andra ord finns det inga ursäkter.

NÄSTA ARTIKEL