Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens film och serietips (v.44)

Helgens film och serietips (v.44)

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 oktober 2020

Ny helg, nya streamingmöjligheter!

Disney+ är rykande hett med en ny säsong av "The Mandalorian", Nicole Kidman spelar mot Hugh Grant i ny serie av Big Little Lies-skaparna och Beck är tillbaka i högform. Här är helgens streamingtips!

Disneys tokhyllade Star Wars-serie "The Mandalorian" fortsätter med sin andra säsong. Mando som precis lyckats undkomma Moff Gideon i ett storslaget slag fortsätter sin jakt på fler av "The childs" art. Det är om möjligt mer läckert och engagerande än någonsin. 

"The Undoing" är nästa HBO-miniserie av skaparna bakom "Big Little Lies". Även här ser vi Nicole Kidman i en av huvudrollerna, nu bredvid Hugh Grant som är i sitt livs form. Dramathriller om en framgångsrik terapeut vars liv börjar rasera när hemligheter om hennes privatliv avslöjas i samband med releasen av hennes första bok. 

Med "Beck: Undercover" är deckarserien tillbaka med en rykande färsk film. Och färskt känns även berättandet som i viss utsträckning kliver ifrån det typiska Beck-formatet vi är vana vid att se. Det kretsar kring en drogkartell och underhåller hela vägen i mål. Streamas på C More

För mer läsning --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL