Trailern till den sista säsongen av Succession är här – se vad som väntar i säsong 4

Trailern till den sista säsongen av Succession är här – se vad som väntar i säsong 4

  • HBO
Filmtopp
02 mars 2023 kl. 17:03

Premiären för Succession säsong 4 närmar sig

Säsong 4 av "Succession", som också bekräftats är den sista, kommer snart till HBO Max. Den avslutande säsongen av den hyllade serien har premiär i slutet av mars och nu har en officiell trailer släppts av HBO.

Tokhyllade "Succession" går mot sitt slut. HBO-serien har rullat i tre framgångsrika säsonger och i slutet av mars är det dags för den fjärde, avslutande säsongen att göra entré på HBO Max. För att hjälpa oss med uppladdningen har HBO släppt en rykande färsk trailer med snuttar av vad som väntar i seriens sista kapitel.

Succession hade ursprungligen premiär 2018 och de första tre säsongerna har belönats med hela 13 Emmy-vinster och ytterligare 35 nomineringar. Serien kretsar kring familjen Roy, som driver ett av världens främsta medieimperium. När patriarken i familjen tar ett steg tillbaka förändras tillvaron för dem alla och intrigerna inom Roy-klanen blir allt fler.

Se trailern till Succession säsong 4 här:

Baserat på trailern till den sista säsongen av Succession ser maktkampen mellan Logan Roy (Brian Cox) och Roy-barnen – främst Roman (Kieran Culkin), Kendall (Jeremy Strong) och Shiv (Sarah Snook) – att tätna.

Succession är skapad av Jesse Armstrong, med Adam McKay som en av seriens exekutiva producenter.

Den fjärde och sista säsongen av "Succession" består av 10 avsnitt och har premiär på HBO Max den 27 mars.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL