Batman-skurk

The Penguin-trailern med Colin Farrell har redan setts av miljoner

  • HBO
Filmtopp
21 april 2023 kl. 08:04

Intresset stort för Batman-spinoffen

Nästa år är det premiär för "The Penguin", som handlar om den berömde Batmanskurken med samma namn. Trots att det är långt kvar till premiären har en tidig trailer redan setts av flera miljoner.

I Matt Reeves succéfilm The Batman såg vi Robert Pattinson i rollen som den svartklädde hjälten. Denna gången mötte han motstånd från den fruktade "Gåtan" (Paul Dano) men också den hårdnackade gangstern "Pingvinen".

Man kanske inte såg det, men bakom tjocka lager av latex gömde sig Oscarsnominerade Colin Farrell i rollen som Oswald "The Penguin" Cobblepot. Det var en rolltolkning han fick mycket beröm för, även om viss kritik riktades online mot att produktionen inte valde att använda sig av en överviktig skådespelare i stället.

Pingvinen-serien på HBO Max – Allt vi vet
Colin Farrell är nästintill oigenkännlig i rollen som "Pingvinen". Foto: Warner Bros.

Trailern till The Penguin lever sitt eget liv

Nästa år återvänder den Oscarsnominerade irländaren i samma roll men denna gången i en TV-serie. The Penguin görs för HBO Max (som snart byter namn till Max) och består av åtta stycken avsnitt.

En tidig trailer släpptes nyligen som har fått stor spridning online och många miljoner visningar på olika konton. Se den här nedan:

Något exakt premiärdatum för The Penguin finns ännu inte. Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mera.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL