Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Gilded Age säsong 2 – detta vet vi

The Gilded Age säsong 2 – Detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 mars 2022

Spännande nyheter för fansen

Den första säsongen av Downton Abbey-skaparen Julian Fellowes nya kostymdrama lider nu mot sitt slut. Undrar du vad som händer med serien härnäst? Detta vet vi om The Gilded Age säsong 2!

Den hejdlöst omtyckta serien med stjärnor som Carrie CoonMorgan Spector och Christine Baranski tar oss tillbaka till New Yorks välbärgade kvarter under slutet på 1800-talet, där stadens finaste men också mest hänsynslösa familjer är i centrum. 

Efter att ha blivit både kritikerrosad och på kort tid ordnat sig en stark fanbase, så vill seriens följare veta. Kommer vi att få se The Gilded Age säsong 2?

Vanligtvis brukar vi få vänta månader på att få besked kring en series framtid. Därför är det roligt att vi redan nu kan meddela att The Gilded Age säsong 2 är bekräftad HBO Max

I ett pressmeddelande berättar de följande: 

– Tillsammans med våra partners på Universal Television kunde vi inte vara stoltare över att ge oss ut på en säsong två-resa med detta utomordentligt begåvade team.

När kommer The Gilded Age säsong 2?

Produktionen är en stor apparat, men en andra säsong behöver trots det inte dröja allt för länge. Producenten Gareth Neame har avslöjat för The Radio Times att de arbetat på fortsättningen under en längre tid för att vara redo att börja spela in när de får klartecken. 

När The Gilded Age säsong 2 har premiär är ännu inte känt, men baserat på streamingtjänstens generella produktionstakt och hintar om att de vill komma igång så snart som möjligt kan vi räkna med att den trillar in under våren 2023.

Filmtopp håller dig uppdaterad om nyheter kring serien.

MER LÄSNING:

 

NÄSTA ARTIKEL