Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Flight Attendant säsong 2 – Detta vet vi

The Flight Attendant säsong 2 – Detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 december 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 december 2020

Bygger man vidare på succén?

Kaley Cuocos nya dramakomedi i thrillerskrud har landat på HBO och lockat stort intresse. Men kommer vi att få se "The Flight Attendant" säsong 2? Detta vet vi!

Bland nya serier på HBO hittar vi The Flight Attendant med Big Bang Theory-stjärnan Kaley Cuoco som bygger på boken från 2018 med samma titel. Produktionen tog sig friheten att baka in mer humor i den mörka berättelsen om hur en flygvärdinna misstänks för ett brutalt mord och nu kan teamet välja att ta storyn vidare med en andra säsong. 

The Flight Attendant är tänkt som en miniserie och de får generellt inga uppföljande säsonger. HBO har heller inte gått ut med besked kring seriens framtid. Men Kaley Cuoco, som säger att hon älskar att få folk att skratta, verkar vara så pass förälskad i sin nya serie att hon vill fortsätta vidare arbetet på den. I en intervju med Digital Spy i augusti berättade hon att det redan finns planer på att göra The Flight Attendant säsong 2:

– Vi planerar för att göra en till säsong och med vårt fantastiska team tror jag att vi har allt som behövs ifall vi ska ta serien vidare efter det första mysteriet. 

Serien har fått ett fint mottagande runt om i världen och Filmtopp som sjöng med i hyllningskören gav serien en fyra i betyg. 

När kan vi förvänta oss att se The Flight Attendant säsong 2?

Även om serien förnyas med en till säsong, så är det inte helt enkelt att förutspå när den kan tänkas dyka upp på HBO. Till följd av den rådande pandemin har streamingtjänsterna fått prioritera sina största titlar och hitta trygga sätt att spela in dem på. Det känns därför sannolikt att vi får se The Flight Attendant säsong 2 först i slutet på 2021 eller under våren 2022.

Filmtopp uppdaterar dig så fort det dyker upp nyheter kring seriens fortsättning.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL