Stora missen alla pratar om i The Last of Us – två filmteam syns i bild

Stora missen alla pratar om i The Last of Us – två filmteam syns i bild

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad kl. 11:02 | Publicerad 24 februari 2023 kl. 10:02

Jämförs med Game of Thrones muggen

Fans var snabba med att lägga märke till två filmteam i det senaste avsnittet av HBO Max succéserie "The Last of Us". En blooper som jämförs med när man såg en Starbucks-mugg i "Game of Thrones".

I veckans avsnitt av The Last of Us så ska Joel och Ellie ta sig över en snötäckt bro. Fans till succéserien var snabba med att upptäcka en miss i det nya avsnittet där flera crew-medlemmar syns i bild när vi får en överblick av snölandskapet.

Stora missen alla pratar om i The Last of Us – två filmteam syns i bild
Foto: HBO Max.

Missen i The Last of Us redan en favorit på sociala medier

Fans till serien var snabba med att lägga upp missen på bland annat Twitter och TikTok där de skrattandes visar upp missen. Många vara kreativa och försökte få med filmteamen i avsnittets handling. 

En användare var snabb med att lägga upp en tweet angående detta då en skärmdump hade tagits av scenen med Starbucks-muggar redigerade in i bilden där filmteamen syntes, detta för att referera till missen i HBO Max andra succéserie Game of Thrones och pappersmuggen som var med i ett av avsnitten.

Här kan du se missen i "The Last of Us" nu får stor spridning på sociala medier:

En och annan blooper är kanske oundviklig när det kommer till dessa enorma produktioner. Oavsett lär missen inte färga negativt på serien som unisont anses vara årets bästa hittills.

Eyla Lundvall Runsten

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL