Sex and the City får ny säsong

Sex and the City får ny säsong

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad kl. 12:01 | Publicerad 11 januari 2021 kl. 09:01

Men utan Kim Cattrall.

En comeback för Sex and the City-serien har länge varit på tapeten. Nu bekräftar Sarah Jessica Parker att en reboot kommer till HBO Max.

Det var på Instagram som seriens huvudrollsinnehavare Sarah Jessica Parker avslöjade att Sex and the City kommer tillbaka med en ny säsong. Den blir i form av en reboot, med titeln And Just Like That...

Ja, berättelsen fortsätter och snart återser vi inte bara Parker som Carrie Bradshaw, utan också Kristin Davies som Charlotte York och Cynthia Nixon som Miranda Hobbs. Däremot kommer den fjärde medlemmen av originalgänget, Kim Cattrall som spelade Samantha,  inte att medverka i den nya serien. Detta rapporterar The Guardian. Varför hon inte återvänder tillsammans med de övriga är ännu inte känt.

MER LÄSNING:

9 saker vi kan lära oss om relationer från Sex and the City

QUIZ: Vilken Sex and the City-kille är rätt för dig?

And Just Like That... kommer till HBO Max och består av tio drygt en halvtimme långa avsnitt. Inspelningen kickar igång i höst. 

"Sex and the City" rullade mellan 1998-2004 och vann sju Emmys och åtta Golden Globes, bland annat för Bästa kvinnliga huvudroll i en komediserie.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL