Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Kamikaze

Se trailern till Kamikaze på HBO Max!

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 oktober 2021

Senare i höst släpps "Kamikaze" – den första danska originalserien på HBO Max. I centrum står 18-åriga Julie som söker efter meningen med livet i världens alla hörn.

Kamikaze är en gripande dramaserie från HBO Max. I berättelsens centrum står den 18-åriga vilda och hypnotiskt charmiga Julie (Marie Reuther) och hennes existentiella kamp efter att ha förlorat sina föräldrar och bror i en flygolycka. Hon lämnas ensam kvar med en enorm herrgård och dyra bilar i garaget. Hon har i princip allt som andra bara drömmer om - hon är ung, vacker och har pengar. Massor av pengar.

Förlusten av familjen tvingar Julie att försöka hitta meningen med livet igen och hon ger sig ut på en turbulent upptäcktsresa som tar henne från sitt hemland Danmark till världens alla hörn. Serien är baserad på boken Muleum av Erlend Loe.

– De bästa berättelserna känner inga språk- och landsgränser. Kamikaze är en sådan berättelse som kommer tala till tittaren, oberoende var denne befinner sig. Nu när HBO Max blir en global tjänst är det otroligt spännande att kunna göra denna fantastiska historia tillgänglig i så många länder samtidigt och att få introducera Marie Reuther som gör en exceptionell insats i huvudrollen", säger Christina Sulebakk, General Manager HBO Max EMEA.

Kamikaze består av åtta avsnitt á ca 30 minuter och är den första danska Max Original-serien. Kamikaze har premiär den 14 november.

NÄSTA ARTIKEL