Rick and Morty säsong 3

"Rick and Morty" och fler Adult Swim-serier till HBO Nordic

  • HBO
Filmtopp
29 april 2020 kl. 17:04

Se prisbelönade serierna Rick and Morty, Robot Chicken och Samurai Jack - och mycket mer.

Från och med idag den 28 april flyttar Adult Swim, med en rad prisbelönade animerade- och live-actionserier för unga vuxna, in på HBO Nordic.

Bland de serier som kommer att finnas tillgängliga är Emmy-, Critic’s Choice- och IGN-belönade Rick and Morty, skapad av Dan Harmon och Justin Roiland och  kallad ”Världens mest originella animerade serie” (The Guadian) och ”En av de bästa serierna på TV” (Vulture).

Säsong 1-3 blir tillgänglig från start och tittarna kan också se den första halvan av den fjärde säsongen från lanseringsdagen. Den sista halvan av den fjärde säsongen kommer senare i år.

En annan populär och prisbelönad serie, som också kommer finnas tillgänglig är Robot Chicken. Seth Green och Matt Senreich skapade serien och det finns en mängd välkända skådespelare som har haft gästroller genom tiderna, bland andra Charlize Theron, Scarlett Johansson, Burt Reynolds, Ashton Kutcher, Cameron Diaz och David Hasselhoff.

Säsong 1-9 kommer finnas tillgängliga och även de populära ”specialarna”; The Walkin Dead och Star Wars.

Ännu en Emmybelönad serie är Genndy Tartakovskys kritikerrosade serie, Samurai Jack, vars sista säsong hade premiär 2017. Tartakovsky står också bakom den nya serien, Primal, som handlar om en grottman i tidens gryning som utvecklar en osannolik vänskap med en nästan utdöd dinosaurie.

Se den fullständiga listan med titlar tillgängliga från Adult Swim på HBO Nordic här:

Rick and Morty säsong 1-4 (säsong 4B kommer att finnas tillgänglig senare i år)

  • Robot Chicken, säsong 1-9
  • Mr Pickles, säsong 1-3
  • Primal
  • Samurai Jack, säsong 1-5
  • The Jellies, säsong 1-2
  • The Shivering Truth, säsong 1
  • Tigtone, säsong 1

Innehållet från Adult Swim blir tillgängligt den 28 april på HBO Nordic.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL