Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Prisoners-gänget återförenas för ny film

Allt vi vet om Prisoners-duons miniserie

  • HBO
Nathalie Leth
Nathalie Leth | Nyhet
12 mars 2021
Nathalie Leth
Nathalie Leth | Nyhet
12 mars 2021

Bygger på den spännande boken av Jo Nesbø.

Det är dags att ladda upp inför Prisoners-regissören Denis Villeneuve nästa projekt tillsammans med Jake Gyllenhaal! Denna gången är deras gemensamma krimdrama baserat på boken "Sonen", skriven av ingen mindre än stjärnförfattaren Jo Nesbø.

MER LÄSNING:

Jake Gyllenhaals 10 bästa prestationer

I höstas rapporterade vi att boken "Sonen" görs som miniserie för HBO, under regi av Denis Villeneuve som snart släpper "Dune". Låt oss påminna dig om detta spännande projekt!

Ingen mindre än Jake Gyllenhaal spelar berättelsens protagonist, Sonny Lofthus. När Sonnys far, som en gång var en högaktad brottsutredare, tar livet av sig dras Sonny in i en ond spiral av drogmissbruk. Det går så långt att han gör sig till syndabock och betar av fängelsestraff åt skurkar i utbyte mot det enda som kan stilla hans beroende. Efter tolv år i finkan nås han av ett besked som förändrar allt. Han bestämmer sig för att rymma. Och det är dags för hämnd. 

Miniserien är än så länge i produktion men vi vet ännu inte vilka fler skådisar som är inblandade i projektet. Vågar vi hoppas på att Prisoners-stjärnan Hugh Jackman också är sugen på ett samarbete igen?

Diskussioner mellan tre av stjärnorna under inspelningen av Prisoners
FVTH: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal och Denis Villeneuve under inspelningen av Prisoners (2013). Foto: Alcon Entertainment.

När "The Son" får premiär står ännu inte klart.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL