Streama The Cleaning Lady – nu på HBO Max

Premiär för The Cleaning Lady säsong 2 på HBO Max

  • HBO
Filmtopp
01 oktober 2022 kl. 11:28

Den populära serien är tillbaka

Och så var det äntligen dags. I dag är det premiär för säsong två av det populära krimdramat "The Cleaning Lady".

Redan den tredje januari i år släpptes Fox dramaserie The Cleaning Lady HBO Max och bjöd på tio stycken dramatiska och spännande avsnitt. Att följa upp en framgång med en ny är branschstandard, men vad som är något ögonbrynshöjande är att The Cleaning Lady säsong 2 redan har landat.

I dag går det nämligen att ta del av två nya stycken avsnitt av serien. Det första är 42 minuter långt och heter Sins of the Fathers, det andra Lolo and Lola och är på 40 minuter. Enligt HBO Max egna beskrivning lär det bli en dramatisk start:

"När Luca kidnappas av sin pappa ber Thony FBI om hjälp att hitta sin son. Under tiden tvingar en incident med Chris Fiona att skydda sin son med alla till buds stående medel."

The Cleaning Lady
The Cleaning Lady säsong 2 finns nu att streama. Foto: HBO Max.

Försöker rädda sin sons liv

För den som inte vet, handlar The Cleaning Lady om en kambodjansk läkare kommer till USA för en behandling som ska rädda hennes son. När systemet fallerar och hon tvingas gömma sig blir hon städare åt yrkeskriminella och använder sin intelligens för att staka ut sin väg i den undre världen.

Enligt Collider består den nya säsongen av The Cleaning Lady av tio avsnitt, precis som den förra gjorde. Enligt IMDb finns det dock bara fyra stycken avsnitt utannonserade.

Se trailern till The Cleaning Lady säsong 2

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL