Premiär för House Party på HBO Max

Premiär för House Party på HBO Max

  • HBO
Uppdaterad 03 mars 2023 kl. 09:03 | Publicerad 02 mars 2023 kl. 09:03
ANNONS
ANNONS

En modern nyinspelning på 90-talets komedi klassiker "House Party"

Filmen "House Party" hade biopremiär på flera marknader i mitten av januari. Knappt två månader senare hittar filmen sin Sverige-premiär på HBO Max.

House Party - The movie database
Damon, Kevin och Vic från House Party - Foto: The Movie Database

En komedifilm om två bästa vänner med höga ambitioner

House Party handlar om två bästa vänner, Damon (Tosin Cole) och Kevin (Jacob Latimore), som drömmer att bli respekterade festfixare. Finansiella problem står dock i vägen för deras ambitioner, och Kevin har en ung dotter, som också vill producera musik, men han har inte råd att ta hand om henne ordentligt.

De två killarna jobbar som städare och när de får ett jobb på en herrgård uppenbarar sig en unik möjlighet. Herrgården de befinner sig på tillhör NBA-stjärnan Lebron James, som befinner sig på semester. Damon får då idén att hålla en fest hemma hos Lebron medan han är borta och bjuder in alla av hans kontakter. Kevin går motvilligt med på planen.

Det som följer är en blandning av kaosartade händelser som de tappar kontroll över och det blir upp till dem att lösa alla problem som kommer. 

House Party är regisserad av Calmatic och skriven av Stephen Glover, och Lebron James en av filmens producenterna. I filmen får man se flera cameoframträdanden av några av USA:s största kändisar, som bland andra Snoop Dogg, Lil Wayne, Mark Cuban och Lebron James själv.  

"House Party" har premiär på HBO Max den 3 mars.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL