Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nya filmer och serier på HBO Max i december 2022

Premiär för His Dark Materials säsong 3

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 december 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 december 2022

Det är dags för den tredje och sista säsongen

I morgon, den 6 december, är det premiär för "His Dark Materials" säsong 3 på HBO Max. Den här gången bygger äventyret på boken "Bärnstenskikaren".

Premiär för His Dark Materials säsong 3
Foto: HBO Max.

HBO Max har presenterat alla sina nyheter för december månad, och bland dem finns His Dark Materials säsong 3 vars första två avsnitt kommer gå att streama från och med i morgon den 6 december. Det pampiga äventyret kommer med sin tredje säsong att gå i mål. Är du laddad inför uppgörelsen?

Se trailern till "His Dark Materials" säsong 3 här:

Den tredje säsongen av His Dark Materials är baserad på boken Bärnstenskikaren, den sista delen i Philip Pullmans prisbelönta boktrilogi Den mörka materian. I det sista kapitlet av den storslagna fantasyserie måste Lyra (Dafne Keen) och Will (Amir Wilson) resa till en mörk plats som ingen någonsin har återvänt ifrån. När Lyras fars stora krig mot myndigheten närmar sig inser de vilket högt pris som måste betalas för att rädda världarna. Lin-Manuel Miranda återvänder i rollen som Lee Scoresby.

I övriga roller ser vi bland andra Dafne Keen, Amir Wilson, Ruth Wilson och storstjärnan James McAvoy. Den nya säsongen består av sammanlagt åtta avsnitt. HBO Max släpper två på premiären och fortsättningsvis lika många per vecka. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL