Premiär för A Hollywood Christmas – ny julfilm på HBO Max

Premiär för A Hollywood Christmas – ny julfilm på HBO Max

  • HBO
Filmtopp
01 december 2022 kl. 13:12

Julfilm direkt från drömfabriken

I dag, den 1 december har "A Hollyday Christmas" premiär på HBO Max – en julfilm för dig som vill ha lite solsken som del av juluppladdningen.

Årets sista månad är här och julfilmerna har reden börjat pumpas ut som på löpande band sedan en tid tillbaka. Även HBO Max vill bidra till hysterin med en och annan julrelaterad produktion. I dag, den 1 december har A Hollywood Christmas släppts på streamingtjänsten.

Som motkraft till alla de miljoner amerikanska julfilmer som utspelar sig i snölandskap, finns det också en och annan som utspelar sig på USA:s västkust i solskenet. A Hollywood Christmas är som titeln antyder en av julfilmerna som passar den som inte har något emot julpepp i soldränkta miljöer.

I metajulfilmen A Hollywood Christmas får vi följa filmskaparen Jessica, som är känd just för sina romantiska jul. Kärlekssagor i juletid kan hon därför utan och innan, men sin egen får hon däremot inte riktigt någon ordning på – och lättare blir det inte när en filmbolagschef hotar att avbryta produktionen som Jessica arbetar med.

Filmen är regisserad av Alex Renarivelo, skriven av John Ducey och i rollerna ser vi Jessika Van, Josh Swickard, Anissa Berrego, Riley Dandy och Zak Steiner m.fl.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL