Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Outlander stjärnan i House of the Dragon

Outlander stjärnan i House of the Dragon

  • HBO
Matilda Lindblom | Nyhet
18 maj 2021
Matilda Lindblom | Nyhet
18 maj 2021

Hobbit-stjärnan har landat mystisk roll i Game of Thrones spinoffen.

Graham McTavish, mest känd från "Outlander" och Hobbit-filmerna, har avslöjat att han ska medverka i den kommande prequeln till "Game of Thrones", "House of the Dragon".

Graham McTavish i "Hobbit: En oväntad resa".
Graham McTavish som Dwalin i "Hobbit: En oväntad resa". Foto: New Line Cinema.

The Hollywood Reporter meddelar att Graham McTavish har avslöjat att ryktet är sant att han kommer att medverka i House of the Dragon, som är en förberättelse till succéserien Game of Thrones. HBO har inte kommenterat ryktet, men Outlander och Hobbit-stjärnan har synts till på inspelningen. Hans egna avslöjande kom i en intervju för dokumentärserien Men in Kilts där han och Outlander-kollegan Sam Heughan besöker olika ställen i Skottland. 

– Vi har precis dragit igång och det är ett stort projekt. Jag kan inte säga någonting om storyn, men den involverar många drakar!, säger McTavish om House of the Dragon

Han förklarar vidare att det är ett trevligt gäng skådespelare han arbetar med, däribland Olivia CookeEmma D'Arcy och Matt Smith med flera. 

Sam Heughan som också var med i intervjun undrade skämtsamt om även han själv skulle vara med i House of the Dragon. Heughan hade innan han landade rollen som Jamie Fraser i Outlander gjort upprepande auditions för olika roller i Game of Thrones utan att landa någon av dem. 

"House of the Dragon" har premiär 2022 på HBO Nordic.

VIDARE LÄSNING: 
Allt vi vet om House of the Dragon

 

 

 

NÄSTA ARTIKEL