Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nytt på HBO Nordic i september 2020

Nytt på HBO Nordic i september 2020

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 augusti 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 augusti 2020

HBO Nordic öppnar hösten med ett gäng nya originalserier.

När vi nu slutligen lämnar den soliga sommaren bakom oss, har det äntligen blivit dags för årets nya spännande höstsäsong att dra in på tv-fronten.

Glenn Howerton i "A.P. Bio"
Glenn Howerton i "A.P. Bio". Foto: HBO Nordic.

Sommarmånaderna är i regel inte direkt kända för sitt tv-utbud, med tanke på att folk spenderar allt mer tid utomhus under de få månader vi får med extra mycket dagsljus och solsken. Höstens mörka kvällar lämpar sig desto bättre för tv-tittande. 

HBO-serien Lovecraft Country tjuvstartade visserligen med sin premiär redan i under slutet av augusti, men det är framför allt under september som vi kommer att få ta del av den påkostade nya skräckserien. Bland de nya premiärerna under september kommer vi även att få ta del av Jude Laws The Third Day samt den Oscarsvinnande regissören Luca Guadagninos nya tv-serie We Are Who We Are

Regissören Jay Roach (Bombshell) har även lyckats slänga ihop en helt ny serie som har spelats in under pågående karantän i USA, med skådespelare som Sarah Paulson, Kaitlyn Dever och Issa Rae i huvudrollerna. I slutet av september är dessutom äntligen vår längtan efter den fjärde säsongen av Fargo över, nästan 3,5 år sedan premiären av den förra säsongen.

Nytt på HBO Nordic i september:

A.P. Bio (säsong 3) — 4 september

Stage 0 (säsong 1) — 13 september

Costal Elites (säsong 1) — 13 september

The Third Day (säsong 1) — 15 september

We Are Who We Are (säsong 1) — 15 september

Patria (säsong 1) — 27 september

Fargo (säsong 4) — 28 september

NÄSTA ARTIKEL