Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Vänner

Nytt på HBO Nordic i januari 2021

  • HBO
Jonatan Blomberg | Nyhet
19 december 2020
Jonatan Blomberg | Nyhet
19 december 2020

HBO Nordic kniper hela ”Vänner” från Netflix i januari.

Det må vara en något blygsam uppställning under det nya årets första månad, men sen har man ju lyckats knipa samtliga avsnitt till en av världens mest populära TV-serier någonsin också.

Januari är i vanliga fall en av de ”tråkigaste” TV-månaderna på året, då de flesta distributörerna väljer att lägga in ett jul-uppehåll under den här tiden. Den första månaden av 2021 har dessutom problemet med att många serier som normalt sett skulle ha spelats in under hösten, fortffarande inte är klara på grund av pandemin.

Lyckligtvis har HBO Nordic lyckats knipa de nordiska rättigheterna till samtliga avsnitt av Vänner, som försvinner från Netflix (där det varit en av streamingtjänstens mest populära serier i flera år) den 31 december. Den populära 90-talsserien kommer med andra ord från och med nu enbart gå att se hos HBO Nordic.

Utöver Vänner så kan vi även se fram emot helt nya avsnitt av den brittiska fantasyserien A Discovery of Witches, vampyrerna i Legacies och den nya säsongen av Batwoman – som får klara sig utan huvudrollsinnehavaren från den första säsongen, då hon valt att hoppa av serien. I slutet av månaden får vi även ta del av det andra Euphoria-specialavsnittet, det första lyckades knipa full pott i vår recension tidigare i december.

Samtliga av de resterande tio avsnitten från den sista Vikings-säsongen, släpps dessutom så sent som den 30 december hos HBO Nordic... vilket troligtvis betyder att de allra flesta kommer att spendera några kvällar i januari åt Vikings-finalen.

Nytt på HBO Nordic i januari

Euphoria
Caption


Vänner (alla tio säsonger) – 1 januari
A Discovery of Witches (säsong 2) – 8 januari
Real Time with Bill Maher (säsong 19) – 18 januari
Batwoman (säsong 2) – 19 januari
All American (säsong 3) – 19 januari
Legacies (säsong 3) – 22 januari
Painting with John (HBO-dokumentärserie) – 23 januari
Euphoria (specialavsnitt, del 2) – 25 januari

Vilka nya filmer och serier ser du mest fram emot att få se hos HBO Nordic i januari?

NÄSTA ARTIKEL