Då kommer Succession säsong 3

Nya säsongen av Succession spelas in i Norge

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad 11 september 2022 kl. 08:44 | Publicerad 05 september 2022 kl. 19:00

Succéserien spelas in i Norden

HBO:s succéserie "Succession" har inlett inspelningen av sin fjärde säsong. Nu meddelar HBO att delar av den kommande säsongen kommer att spelas in på norsk mark.

Sedan sin premiär 2018 har Succession, som finns på HBO Max i Sverige, snabbt blivit ett av HBO:s flaggskepp. Serien har hyllats av både kritiker och tv-publiken och dessutom belönats med hela 10 Emmy-vinster för sina två första säsonger. Under höstens Emmygala har serien chans på ytterligare en stor mängd vinster, då man nominerats till hela 25 stycken för den tredje säsongen.

Inspelningen av den fjärde säsongen påbörjades i New York under juli månad och nu rapporterar norska VG att delar av säsongen också kommer att spelas in i Norge. Exakt var inspelningen i Norge kommer att ske framgår inte, men VG hänvisar till ett pressmeddelande där HBO informerar att "scener till den fjärde säsongen" av Succession kommer att spelas in i Norge under hösten.

Enligt rapporter från Bergens Tidene kommer ett av den kommande säsongens avsnitt spelas in i Sunnmøre, delvis på Juvet Landskapshotell.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL