Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nya avsnittet av Vänner skjuts upp

Nya avsnittet av Vänner skjuts upp

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 april 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 april 2020

Återföreningen dröjer.

Skådespelarna i Vänner kommer tillbaka för ett helt nytt specialavsnitt. Men till följd av coronaviruset kommer produktionen att skjutas upp och det är oklart när inspelningen kan dra igång.

Miljontals fans har hoppats på en återförening av den världsberömda komediserien Vänner. Den var på väg, men på grund av coronaviruset kommer de nu att få behöva vänta längre än planerat, rapporterar Vulture.

I slutet på februari fick vi veta att gänget i Vänner kommer tillbaka för att ge oss ett helt nytt avsnitt. Vi vågar inte påstå att drömmen riskerar att gå i kras, men den kan bli svår att få till, menar amerikanska medier.

Anledningen att reunion-avsnittet blir knepigt att hitta tid till sägs inte bara på grund av ovissheten som coronaviruset försätter branschen i, utan också de inblandades scheman. Inte minst ska Jennifer Aniston ha ett hektiskt schema med två filmer inplanerade och en eventuell fortsättning av serien The Morning Show på Apple TV+. Likaså är Lisa Kudrow som spelar Phoebe en upptagen person med två nya TV-serier och TV-filmen Bright Futures

Men vi behöver inte vara oroliga över att avsnittet inte ska spelas in. I ett pressmeddelande berättar HBO att de och ensemblen fortfarande längtar efter att få komma igång. 

Blir ett helt annorlunda Vänner-avsnitt

I samma pressmeddelande berättar HBO att avsnittet som väntar fansen inte blir vad de förväntar sig: 

– Vi vill klargöra att detta inte handlar om att göra ett nytt avsnitt till serien. Skådespelarna kommer inte att vara sina karaktärer, utan sig själva.

Den engelska tidningen The Sun berättar att skådespelarna haft ett långt videomöte, som spelats in där de bollar idéer kring avsnittet. Delar från deras möte kan komma att användas i det färdiga resultatet. 

Vi inväntar fler rapporter från projektet och uppdaterar dig så fort vi vet mer. 

NÄSTA ARTIKEL