Ny trailer till Space Jam – se den här!

Ny trailer till Space Jam – se den här!

  • HBO
Filmtopp
09 juni 2021 kl. 18:51

Se den sprillans nya trailern med LeBron James och Snurre Sprätt.

Den 16 juli har "Space Jam: A New Legacy" premiär och nu har en andra officiell trailer till filmen släppts. Se den här!

Snurre Sprätt i kommande Space Jam: A New Legacy
Foto: Warner Bros.

Den efterlängtade uppföljaren till Space Jam (1996) är inte långt borta nu. Om lite drygt en månad kommer Space Jam: A New Legacy att gå upp på svenska biografer och vi räknar med att både nya fans och nostalgiska vuxna bänkar sig i biosalongerna.

En trailer till den kommande filmen har redan presenterats, men i takt med att vi kommer närmare premiärdatumet har allt mer material från filmen kommit ut. Igår släpptes exempelvis en ny poster och Nike presenterade till och med klädkollektioner för sitt eget märke och Converse, med filmen som tema.

Se trailern här:

I trailern kan vi se King James så sig samman med Snurre Sprätt och de andra välkända Looney Tunes-karaktärerna för att besegra "Goon Squad" på basketplanen. På spel står James egen son.

I Sverige kommer "Space Jam: A New Legacy" att ha biopremiär den 16 juli. Samma datum kommer filmen att ha kombinerad premiär på bio och HBO Max i USA.

LÄS MER: De 10 bästa animerade filmerna genom tiderna

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL