Nu kan du streama The Flash på HBO Max

Nu kan du streama The Flash på HBO Max

  • HBO
Filmtopp
26 augusti 2023 kl. 07:00

Missa inte superhjältefilmen

Den omtalade DC-filmen "The Flash", med Ezra Miller i huvudrollen som superhjälten, finns nu att streama på HBO Max – perfekt för dig som vill se något fartfyllt under helgen.

The Flash finns nu att streama på HBO Max

Hann du aldrig till biografen för att se DC Studios-filmen The Flash är det läge att sluta deppa. Nu kan du nämligen streama den Warner Bros-producerade filmen på HBO Max. Superhjälterullen hittade till streamingtjänsten under gårdagen och är ett givet alternativ för den som vill ha fartfylld filmunderhållning.

Nu kan du streama The Flash på HBO Max
Foto: Warner Bros.

The Flash hade biopremiär i juni och fick ett mestadels varmt mottagande av publiken och kritikerna, men filmen hade redan då varit en återkommande snackis i flera år. Den skapade dels rubriker för det många gånger uppskjutna premiärdatumet, men mestadels var det i samband med huvudrollsinnehavaren Ezra Millers många skandaler som filmen omnämndes.

Trots stjärnans ständiga trubbel i privatlivet lyckades The Flash undvika cancel-stämpeln och lyckades i slutändan till och med förse DC:s filmuniversum med lite välbehövlig ny energi.

I filmen utnyttjar Barry "The Flash" Allen sin superkraft för att resa tillbaka i tiden, med förhoppningen om att kunna ändra på det förflutna och rädda sin familj. Planen går inte som han tänkt sig och konsekvenserna blir förödande – han råkar skapa en värld utan några superhjältar och plötsligt är det framtiden som måste räddas.

The Flash är regisserad av Andy Muschietti och skriven av John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Joby Harold och Christina Hodson. Vid sidan om Miller ser vi skådespelare som Michael Shannon, Sasha Calle, Michael Keaton m.fl.

"The Flash" är totalt 2 timmar och 24 minuter lång och finns nu att streama i 4K-kvalitet på HBO Max.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL