Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
My Brilliant Friend säsong 4 – Allt vi vet

My Brilliant Friend säsong 4 – Allt vi vet

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 mars 2022

Blir den sista säsongen

Den tredje säsongen är nu i mål. Undrar du hur det ser ut med My Brilliant Friend säsong 4? Här är allt vi vet!

Det italiensktalande coming of age-dramat My Brilliant Friend (på svenska: Min fantastiska väninna) är en ytterst populär titel på HBO Max. När den tredje säsongen nu finns ute i sin helhet är det många som vill veta var serien tar vägen härnäst. My Brilliant Friend säsong 4 är bekräftad och enligt The Hollywood Reporter blir den också seriens allra sista. 

Bygger på ny bok

Produktionen bygger på bokserien med samma namn av författaren Elena Ferrante. Den fjärde säsongen av My Brilliant Friend bygger på seriens sista bok, The Story Of The Lost Child. Handlingen tar vid där den tredje slutar och följer en nyligen separerad Elena, som tar förhållandet med sin långvariga crush Nino framåt. Men faror väntar runt hörnet; Elena upptäcker att Ninos fru är gravid och hamnar nu i problematiska situationer – och så småningom tillbaka till en story med Lila. I den kommande säsongen återser vi Margherita Mazzucco och Gaia Girace i huvudrollerna.

När kommer My Brilliant Friend säsong 4?

Det finns ännu inget bekräftat premiärdatum för den fjärde och sista säsongen av Min fantastiska väninna. Skulle serien följa samma produktionstakt som den gjort under sina tre existerande säsonger, kan fortsättningen komma att dröja till våren 2024. 

Filmtopp uppdaterar dig så fort vi vet mer om när seriens sista säsong väntas dyka upp på HBO Max.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL