MISSA INTE: Tokyo Vice säsong 2 – nu på HBO Max

MISSA INTE: Tokyo Vice säsong 2 – nu på HBO Max

  • HBO
Emil Oscar Rasmussen
08 februari 2024 kl. 14:02
ANNONS
ANNONS

Ansel Elgorts hyllade serie är tillbaka

Rosade "Tokyo Vice", med Ansel Elgort i huvudrollen, är tillbaka på HBO Max med sin andra säsong. Premiär i dag.

"Tokyo Vice" är HBO Max läckra kriminaldrama om en amerikansk journalist som arbetar i Tokyo och tar sig an en av stadens mäktigaste och farligaste kriminella profiler. Serien är inspirerad av den verkliga journalisten Jake Adelsteins ögonvittnesskildring från 90-talet.

I huvudrollen ser vi Ansel Elgort, och i andra bärande roller hittar vi namn som Koshi Uehara, Ken Watanabe och Rachel Keller m.fl. Serien är skapad av J.T. Rogers (Oslo).

Den första säsongen gjorde debut våren 2022 och hyllades för bland annat sin estetik och suggestiva ton. Knappt två år senare är det nu dags för fortsättningen på det spännande dramat.

MISSA INTE: Tokyo Vice säsong 2 – nu på HBO Max
Foto: HBO Max.

Premiär för Tokyo Vice säsong 2 på HBO Max

Den andra säsongen av Tokyo Vice har premiär på HBO Max i dag, den 8 februari. De första två av säsongens avsnitt, av totalt tio stycken, finns att streama med start på premiärdagen.

I denna uppföljande säsong gör vi en ännu djupare djupdykning i den japanska huvudstadens kriminella under värld, återigen med Adelstein (Elgort) som vår referenspunkt. Nu inser han att hans arbete inte enbart hotar hans eget liv, utan även personer han står nära.

Ett nytt avsnitt av "Tokyo Vice" säsong 2 kommer varje torsdag fram till säsongsfinalen den 4 april 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL