Curb Your Enthusiasm

Alla nya filmer och serier på HBO Max i februari 2024

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad 30 januari 2024 kl. 14:01 | Publicerad 29 januari 2024 kl. 10:01

Flera titlar kommer tillbaka med nya säsonger

Behöver du liva upp årets tröttaste månad? Kanske finner du räddningen här. I artikeln listar vi alla nya filmer och serier på HBO Max i februari 2024.

Bland alla de nyheter som kommer till HBO Max i februari 2024 hittar vi en stor återkommande favorit. Snart släpper streamingtjänsten sin allra sista säsong av Curb Your Enthusiasm, den älskade komediserien med en helgalen Larry David i huvudrollen. I den får vi se ingen mindre än Vince Vaughn dyka upp i en gästroll. 

En annan omtyckt titel som kommer tillbaka för en ny vända är deras antologiserie Feud, som den här gången följer författaren Truman Capote och de kvinnor vars djupaste hemligheter han kom att avslöja i sina böcker. Den nya säsongen heter FEUD: Capote Vs. The Swans

Scrolla vidare eller klicka här för att se alla nya filmer och serier på Netflix 2024

Alla nya filmer och serier på HBO Max i februari 2024
"Curb Your Enthusiasm" tar farväl med sin 12:e säsong. Foto: HBO Max.

Nya filmer och serier som har premiär på HBO Max i februari 2024 

The Unbreakable Tatiana Suarez – dokumentärfilm

Sportdokumentären The Unbreakable Tatiana Suarez, regisserad av Cassius Corrigan, ger oss en inspirerande berättelse om en idrottares passion och uthållighet. Här får vi en djupare förståelse för drivkraften MMA-fightern Tatiana Suarez har när hon förbereder sig för att gå in i ringen igen efter ett nästan fyra år långt skadeuppehåll från sporten. 

Premiär 1 februari

Curb Your Enthusiasm (säsong 12) – sista säsongen

Den prisbelönade komediserien återvänder med den tolfte och sista säsongen. Larry David spelar en fiktiv version av sig själv. Larry David har allt: pengar, trygghet, berömda vänner, en entusiastisk fru och ett fantastiskt Hollywoodhem. Så varför är han fast besluten att göra sitt liv till en enda stor röra? I sista säsongen ser vi Jeff Garlin, Susie Essman, Cheryl Hines, J.B. Smoove, Richard Lewis, Ted Danson, Vince Vaughn och Tracey Ullman

Premiär 5 februari. 10 avsnitt, släpps veckovis.

Alla nya filmer och serier på HBO Max i februari 2024
Foto: HBO Max.

FEUD: Capote vs. The Swans

Andra delen av Ryan Murphys antologiserie FEUD: Capote Vs. The Swans är en dramaserie baserad på bästsäljaren Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era av Laurence Leamer. Den hyllade författaren Truman Capote (Tom Hollander) omgav sig med en krets av samhällets mest framstående kvinnor – rika, glamorösa societetsdamer som definierade en svunnen era av överklassens New York, han gav dom smeknamnet "svanarna".

Vackra och framstående inkluderade gruppen grande dame Barbara "Babe" Paley, Slim Keith, C.Z. Guest och Lee Radziwill. Förtrollad och fångad av kvinnorna smög sig Capote in i deras liv, blev vän med dem och blev deras förtrogna, bara för att slutligen förråda dem genom att skriva en fiktiv bok om deras liv och avslöja deras mest intima hemligheter. I en av rollerna ser vi Demi Moore och på registolen har Gus Van Sant suttit.

Premiär 7 februari. 8 avsnitt. Två avsnitt släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt i veckan.

Tokyo Vice (säsong 2)

Tokyo Vice är en kritikerrosad kriminaldramaserie skapad av prisbelönade manusförfattaren J.T. Rogers. Serien handlar om Tokyos undre värld på slutet av 90-talet, där ingenting och ingen är som det ser ut på ytan. I säsong två dras vi djupare in i huvudstadens kriminella undre värld när Adelstein inser att hans liv och även de personer han står nära, är i fara.

I huvudrollerna ser vi bland andra Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Show Kasamatsu och Ayumi Ito. Nya medverkande i säsong två inkluderar Yosuke Kubozuka och Miki Maya. Den norska regissören Eva Sørhaug regisserar två avsnitt i den nya säsongen.

Premiär 8 februari. Två avsnitt släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt i veckan. 

Alla nya filmer och serier på HBO Max i februari 2024
Foto: HBO Max.

The Tourist (säsong 2)

Efter ett år av att ha rest världen runt och gömt sig har Elliot (Jamie Dornan) och Helen (Danielle Macdonald) sakta börjat bygga upp ett lugnt och stabilt liv tillsammans som pojkvän och flickvän. Men när Elliot får ett meddelande från någon från hans förflutna som vill träffas, reser paret tillbaka till Irland och bestämmer sig för att det äntligen är dags för Elliot att återupptäcka sina rötter. Men saker går inte som planerat och de möter flera farliga konsekvenser från Elliots tidigare liv. 

Premiär 16 februari. 6 avsnitt, två avsnitt släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt i veckan.

Alla nya filmer och serier på HBO Max i februari 2024
Foto: HBO Max.

 

Här är fler nya filmer och serier som kommer till HBO Max i februari 2024

Skazana (The Convict), säsong 2 – premiär 1 februari (alla 8 avsnitt släpps samtidigt)

Chasing Flavor with Carla Hall – Premiär 1 februari (alla 6 avsnitt släpps samtidigt)

Jiu Jitsu (film) – Tillgänglig 2 februari

The Dinner (film) – Tillgänglig 2 februari

The Brave One (film) – Tillgänglig 2 februari  

Whiteout (film) – Tillgänglig 2 februari

They Called Him Mostly Harmless (dokumentär) – Premiär 8 februari

Justice League: Warwold (film) – Tillgänglig 10 februari

Ninja Kamui (film från Adult Swim) – Tillgänglig 11 februari

The Truth about Jim (My Grandfather the Serial Killer?) (dokumentärserie) – Premiär 15 februari (alla avsnitt släpps samtidigt)

Last Week Tonight with John Oliver, säsong 11 – Premiär 19 februari 

Young Sheldon, säsong 7 – Premiär 21 februari 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL