Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Miracle Workers säsong 3 – Detta vet vi!

Miracle Workers säsong 3 – Detta vet vi!

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 maj 2020

Får vi se fler mirakel i framtiden?

Komediserien "Miracle Workers" har landat med sin andra säsong. I serien ser vi skådespelare som Daniel Radcliffe och Steve Buscemi. Glädjande nog ser det ut som att vi kan förvänta oss en en tredje säsong.

Miracle Workers
Daniel Radcliffe i "Miracle Workers" säsong 2. Foto: HBO Nordic.

Den första säsongen av komediserien Miracle Workers hade premiär den 21 maj 2019. Då bjöds vi på 7 stycken 30-minutersavsnitt, som mottags med god kritik. Redan nu i januari fick vi ta del av den andra säsongen, vars avsnitt har mellan 7.0 till 7.7 i betyg på IMDb.

I serien ser vi stora namn som Daniel Radcliffe och Steve Buscemi.

Här i Sverige går serien att se på HBO Nordic. Nedan följer streamingtjänstens beskrivning av seriens synopsis:

Himlen är faktiskt ett kontor i den här arbetsplatskomedin – och chefen är på mycket dåligt humör. Besviken på jorden han har skapat är Gud angelägen att göra slut på den och ta sig an nya projekt, som alla bra entreprenörer gör.

Gud spelas av ingen mindre än Steve Buscemi, medan två änglar försöker få honom att ändra sig. Dessa änglar spelas av Daniel Radcliffe och Geraldine Viswanathan.

I den andra säsongen byttes spelplanen ut och Daniel Radcliffe fick spela en prins på medeltiden, medan Steve Buscemi spelade en fattig dräng.

"Miracle Workers" säsong 3 – Detta vet vi!

I skrivande stund är det ännu inte officiellt bekräftat att vi kommer att få en ny säsong av den galna komediserien, men det är mer än troligt. Serien är nämligen TBS:s näst mest sedda med närmare en miljon visningar per avsnitt. Därtill har vi den starka skådespelarlistan och det goda mottagandet av både publiken och kritikerkåren.

Förra gången fick vi också vänta ett par månader innan vi fick besked om att säsong 2 skulle bli av.

Vad som även talar för en fortsättning är att seriens skapare Simon Rich redan håller på att bolla idéer för en ny säsong. Till Variety berättar också Steve Buscemi att han är sugen på en ny säsong:

– Jag hade aldrig föreställt mig att spela varken Gud eller en skitskyfflare. Vi väntar alla på att se vad Simon kommer upp med härnäst.

NÄSTA ARTIKEL