Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Mare of Easttown

Mare of Easttown säsong 2 - blir det en fortsättning?

  • HBO
Sofia Olovsson | Nyhet
01 juni 2021
Sofia Olovsson | Nyhet
01 juni 2021

Kommer det en ny säsong av den populära serien med Kate Winslet i huvudrollen?

Mare of Easttown gjorde succé när den hade premiär 18 april tidigare i år. Nu är alla avsnitt släppta och redan nu börjar det spekuleras om en andra säsong.

HBOs Mare of Easttown handlar om kriminalinspektören Mare Sheehan (Kate Winslet) som försöker balansera sitt jobb med hennes privatliv vilket blir en tuff match när hennes liv håller på att fallera medan ett mordfall tar upp det mesta av hennes tid. 

Mare of Easttown
HBO

Under de senaste veckorna har många pratat om denna succé-serie och många undrar såklart, efter det sista avsnittet släpptes, om det kommer en säsong 2 av Mare of Easttown

Enligt flera källor verkar det som att chansen till en fortsättning finns men att serien trots allt hör till kategorin "limited series". Enligt TVLine ska Kate Winslet själv ha sagt att hon gärna vill fortsätta spela rollen som Mare Sheehan. Det vill vi också!

Hollywood Reporter har även intervjuat serieskaparen Brad Ingelsby som menar på att berättelsen om Mare slutar vid säsong ett om inte någon bättre idé om en fortsättning skulle dyka upp. Men för tillfället är Mare of Easttown bara en miniserie menar Ingelsby. 

Så hoppet om en fortsättning på den hyllade HBO-serien finns fortfarande och vi får helt enkelt vänta och se om det kommer en ny säsong i framtiden. 

VIDARE LÄSNING:

Recension: Mare of Easttown (säsong 1, avsnitt 1-5) 

NÄSTA ARTIKEL