Magic Mike 3: Channing Tatum kastar kläderna igen

Magic Mike 3: Channing Tatum kastar kläderna igen

  • HBO
Emil Oscar Rasmussen
01 december 2021 kl. 16:39

Ny Magic Mike på gång till HBO Max

Efter "Magic Mike" (2012) och "Magic Mike XXL" (2015) – nu återvänder Channing Tatum snart med "Magic Mike's The Last Dance". Tatum bekräftade själv nyheten på sociala medier.

Vad som ser ut att vara en sista Magic Mike-film från Warner Bros. är på väg till HBO Max, där den förväntas ha exklusiv premiär. Franchisens stjärna, Channing Tatum, bekräftade själv på sociala medier att ännu en film i filmserien är på gång.

Enligt Deadline och en bild från Tatum på sociala medier kommer Steven Soderbergh är återvända som regissör för den tredje filmen, som heter Magic Mike's Last Dance. Soderbergh regisserade den första filmen från 2012, men uppföljaren XXL regisserades av Gregory Jacobs. Reid Carolin har, precis som för de två första filmerna, skrivit manuset.

LÄS OCKSÅ: Bästa filmerna på HBO

De två första filmerna i den omåttligt populära Magic Mike-filmserien spelade in nästan 300 miljoner USD, världen över. Med tiden har den utvecklat sig till ett kulturellt fenomen som lett till bland annat en liveshow, Magic Mike Live, i städer som Las Vegas, London och Berlin, och nu i december kommer realitytävlingen Finding Magic Mike till HBO Max.

Magic Mike's Last Dance förväntas bli den avslutande filmen i franchisen.

LÄS OCKSÅ: Filmerna om Magic Mike blir realityserie

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL