Nu på bio

Det senaste på biofronten!

KLART: Finn Wittrock blir Gröna lyktan

KLART: Finn Wittrock blir Gröna lyktan

  • HBO
Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
04 maj 2021
Filmtopp
Matilda Lindblom | Nyhet
04 maj 2021

Flertalet Green Lanterns dyker upp i ny HBO Max-serie.

Tvåfaldigt Emmy-nominerade Finn Wittrock ska spela en av flertalet Gröna lyktan i ny HBO-serie för Warner Bros. Television.

Finn Wittrock i "American Horror Story".
Finn Wittrock i "American Horror Story". Foto: FX.

Finn Wittrock, Emmy-nominerad för sina roller i Ryan Murphy-serier som American Horror Story och Versace: American Crime Story, ska spela Guy Gardner alias superhjälten Gröna lyktan i serie på HBO Max

Deadline rapporterar att Gardner blir en av flera Gröna lyktan som kommer att dyka upp i serien skapad av Greg Berlanti. Han har varit med och skapat och producerat alla CW:s superhjälteserier i Arrow-verse. Återigen tar han hjälp av bland andra Marc Guggenheim och Geoff Johns, som också producerat och skrivit många tidigare superhjälteserier. 

Handlingen i HBO Max Green Lantern kommer att kretsa kring flera olika Gröna lyktan och börjar från 1941 med den första versionen av superhjälten, FBI agenten Alan Scott. Sedan Wittrocks version, Guy Gardner, som är typiskt macho men inte på ett otrevligt sätt, och även halv-utomjordingen Bree Jarta. De kommer sedan stöta på flera andra klassiska Green Lanterns från serietidningarna samt nya tolkningar som aldrig tidigare setts. 

VIDARE LÄSNING:

Gröna Lyktan får ny serie

NÄSTA ARTIKEL