Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Justice League 2 – Detta vet vi

Justice League 2 – Detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 mars 2021

Smider Snyder planer?

Den 18:e mars var det premiär för Zack Snyders efterlängtade version på "Justice League". Många är delade kring den fyra timmar långa filmen, men nog är det många som hoppas på en uppföljare. Detta vet vi!

MER LÄSNING:

Ranking – DC:s filmer från sämst till bäst

Recension – Zack Snyder's Justice League

Zack Snyders nya version på floppen från 2017 lyckades dela kritikerkåren men vad gäller fanbasen, så gjorde filmen stor succé. Betyder detta att filmskaparen kommer att göra Justice League 2 och bygga vidare på sitt mastodontverk – eller sätter han här punkt för äventyret?

Vågar vi tro Snyder själv så kommer vi med största sannolikhet inte att få se Justice League 2. Åtminstone inte av honom. I en intervju med New York Times refererade han till filmen som den sista han kommer att göra i DC:s filmuniversum. När han pratade med ComicBook Debate i januari fanns det heller inga planer på en fortsättning. Han lämnade dock dörren försiktigt på glänt: 

– Jag trodde inte att jag skulle vara här, så vem vet?

Kanske kan filmens fina mottagande av den breda massan få Snyder att undersöka möjligheten med en uppföljare. Det var ju faktiskt fansens starka vilja att han skulle fullfölja sin vision för filmen som möjliggjorde det från början, så kanske känner regissören att han är skyldig dem att ge tillbaka lite till. 

Filmtopp håller dig uppdaterad kring en eventuell Justice League 2. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL