Scenes from a Marraige

Intensiv trailer till HBO-remaken av Scener ur ett äktenskap

  • HBO
Filmtopp
20 augusti 2021 kl. 11:08

Bergmanklassikern får nytt liv

Ingmar Bergmans TV-serie "Scener ur ett äktenskap" blev en internationell megasuccé. Nu gör HBO en remake med Oscar Isaac och Jessica Chastain i huvudrollerna.

Scenes from a Marriage blir en miniserie i fem avsnitt på HBO. Hagai Levi har gett sig på att skriva och regissera en nyversion av Ingmar Bergmans världsberömda skilsmässodrama, denna gången med Oscar Isaac och Jessica Chastain i huvudrollerna istället för Liv Ullmann och Erland Josephson.

Den ny serien utspelas i en nutida miljö och beskrivs som en fängslande nytolkning av originalseriens dilemman: kärlek, hat, lust, monogami, äktenskap och skilsmässa.

Mira (Jessica Chastain) är en självsäker, ambitiös techchef som inte är helt nöjd med sitt äktenskap med Jonathan (Oscar Isaac), en tillmötesgående filosofiprofessor som desperat försöker behålla förhållandet intakt. Scenes from a Marriage lyfter fram komplexiteten hos Jonathan och Mira som individer, som slutligen inser att deras äktenskap inte går sönder av bara en enskild händelse. Scenes from a Marriage berättar ärligt och radikalt historien om dessa två människors känslor av hat och kärlek till varandra.

Se trailern till Scenes from a Marriage här nedanför:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL